Bij The Camper Rent vinden we kamperen het allerleukste wat er is. Nieuwe plekjes ontdekken, spelletjes spelen in de camper en genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Daarom dragen wij ons steentje bij aan duurzaam kamperen en besteden wij aandacht aan de natuur. Wij planten voor iedere week dat jij een camper huurt één nieuwe boom. 

Bomen geplant sinds 1-1-2022 405

Hoe werkt het?

Helaas zijn er nog niet voldoende elektrische- of waterstofcampers op de markt. Er zijn wel elektrische busjes op de markt, maar deze zijn slechts voor twee personen. Dit gaat hopelijk snel veranderen. Tot die tijd willen wij de CO2-uitstoot compenseren die onze verhuurcampers uitstoten. Gelukkig bestaat ons aanbod al uit de allernieuwste campers die tot wel 30 procent minder CO2 uitstoten en de meeste campers maken gebruik van Adblue. Lees hier wat dat precies is. Maar wij vinden dat dit nog niet genoeg is.

Gemiddeld rijden onze campers zo’n 750 km per week zodra ze worden verhuurd. Dat zorgt voor 187,5 kg CO2-uitstoot per week. Via TreesforAll laten wij per verhuurde week één boom planten, om de C02-uitstoot te compenseren. Hierdoor stoot je tijdens het rijden, uiteindelijk, 0 procent CO2 uit.

Bewuster kamperen

The Camper Rent is opgericht op 1 januari 2022. Wij willen door het planten van bomen onze uitstoot beperken. Ook jij kunt tijdens het kamperen de uitstoot beperken. De komende tijd zullen wij hier blogs plaatsen die uitleggen hoe je voor, na en tijdens het kamperen kan bijdragen aan een schoner klimaat.

Certificaten

https://treesforall.nl/app/uploads/certificates/Certificaat_Donatie_Trees_for_All_cef894bd.pdf

https://treesforall.nl/app/uploads/certificates/Certificaat_Donatie_Trees_for_All_e05be594.pdf

https://treesforall.nl/app/uploads/certificates/Certificaat_Donatie_Trees_for_All_2f458287.pdf

Nieuwste tips

Tot 40% korting in het laagseizoen!