Wij vinden kamperen het allerleukste wat er is. Nieuwe plekjes ontdekken, spelletjes spelen in de camper en genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Bij The Camper Rent proberen we ons steentje bij te dragen, door aandacht te geven aan de natuur. Wij planten voor iedere week dat u een camper huurt één nieuwe boom.

Bomen gepland sinds 1-1-2022 102

Hoe werkt het?

Helaas zijn er nog niet voldoende elektrische- of waterstofcampers op de markt. Er zijn wel elektrische busjes op de markt, maar deze zijn slechts voor twee personen. Dit gaat hopelijk snel veranderen. Tot die tijd willen wij de CO2 compenseren die onze verhuurcampers uitstoten. Gelukkig bestaat ons aanbod al uit de allernieuwste campers die tot wel 30 procent minder CO2 uitstoten en de meeste campers maken gebruik van Adblue. Lees hier wat dat precies is. Maar wij vinden dat dit nog niet genoeg is.

Gemiddeld rijden onze campers zo’n 750 km per week zodra ze worden verhuurd. Dat zorgt voor 187,5 kg CO2-uitstoot per week. Via TreesforAll laten wij per verhuurde week één boom planten, zodat de C02 wordt gecompenseerd. Hierdoor stoot u tijdens het rijden, uiteindelijk, 0 procent CO2 uit.

Bewuster kamperen

The Camper Rent is opgericht op 1 januari 2022. Wij willen door het planten van bomen onze milieuafdruk beperken. Ook u kunt tijdens het kamperen de uitstoot beperken. De komende tijd zullen wij hier blogs plaatsen die uitleggen hoe u voor, na en tijdens het kamperen kan bijdragen aan een schoner klimaat.

Certificaten

https://treesforall.nl/app/uploads/certificates/Certificaat_Donatie_Trees_for_All_cef894bd.pdf

Nieuwste tips

20% korting in september & oktober