Voor de kampeerder die nog twijfelt of kamperen met de camper wel avontuurlijk genoeg is hebben wij The Drifter van. De combinatie van luxe en avontuur is precies goed, geen gedoe met het opzetten van een tent, maar lekker de luifel uitdraaien, hefdak omhoog en klaar voor een ontspannen kampeerervaring. De buscamper is perfect voor met z’n tweeën, wel is er mogelijkheid om er met z’n vieren in te rijden en te slapen, bijvoorbeeld met kleine kinderen.

Prettig aan deze buscamper is dat je makkelijk de stad in kan rijden en parkeren, ideaal als je graag een rondreis wilt maakt langs dorpjes en steden. En het prettige aan een buscamper blijft dat je alles bij de hand hebt, je koude drankje in de koelkast of zelf een kopje koffie zetten na of tijdens een lange rit. Dit is de vrijheid die je hebt met een buscamper.

The Drifter Van is makkelijk in gebruik, zo is er een keukenblokje dat van alle gemakken is voorzien, een wasbakje, een fornuis, koelkast met vriezer en opslagruimte. Ook heeft de buscamper stroomaansluiting, zodat je op de camping de buscamper aan de stroom kan zetten, hierdoor kan je gebruikmaken van de stopcontacten.

Op verschillende plekken in de buscamper is ook verlichting aanwezig, bijvoorbeeld bij het hef-bed, hierbij zitten USB-aansluitingen voor het opladen van apparatuur. De verlichting, USB-aansluitingen en koelkast zijn ook te gebruiken als je stilstaat zonder aansluiting op 230 volt.

Verder is The Drifter voorzien van een complete inventaris. Deze buscamper boeken? Dat kan hieronder.

4 februari open dag Maastricht

11 februari open dag Hillegom